dissabte, 14 de juny del 2014

Matinades de KUNDALINI IOGA pel juliol


"EXTÉN la MÀ i TOCA a ALGÚ PERQUÈ ALGÚ T'HA TOCAT a TU"-   Yogi Bhajan

Sota la pluja intensa de primavera,

us presentem la primera activitat de JULIOL a Nuïtat.
Seguint amb l'experiència de l'estiu passat,
us presentem les MATINADES de KUNDALINI IOGA.

Seran els dimecres 2, 9, 16 i 23 de juliol del 2014.

De dos quarts de 7 del matí a tres quarts de 8.

El Kundalini ioga és el ioga energètic, que a través de cada kriya (sèrie d'àssanes) ens porta a despertar i obrir canals i xacres determinats.  Yogi Bhajan, l'introductor d'aquest ioga a occident, repetia que es tractava d'una tecnologia per a netejar i il.luminar els canals energètics, i amb ells, depurar i optimitzar la funció dels òrgans interns. D'aquesta manera, el o la practicant, de manera progressiva, va sentint-se més present i lleuger, podent estar més present en l'ara i l'aquí.  
                                                       

Per altra banda, els insigths emocionals i els contactes amb la realitat subtil que es van donant en les classes del ioga Kundalini, van fent real una confiança  i una alegria pel fet de viure.  És més fàcil acceptar la realitat en les seves formes canviants perquè la pràctica permet viure la fluctuació constant de l'energia vital, vivint, alhora, el substrat envolvent i permanent de la Gran Dehesa.


El preu de les sessions és a la teva discreció.


Les dues kriyes que treballarem aquest juliol seran "Sana el cos i augmenta la teva resplandor", i  "Entrena't amb força i projecta't com una guerrera, com un guerrer (de llum i d'amor)".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada